Neon, LED, világító és nem világító design

pincernc591                                        A ZGR. LED & NEON Kft. általános bemutatása

ALAP REKLÁMGYÁRTÓ TEVÉKENYSÉGEINK:
Reklámtábla gyártás, Világító reklámtábla, Neonreklám gyártás, LED világító reklámok, Totemoszlopok, Pilonok, Reklámgrafika, Betű-test reklám, Habbetűk, Plasztikus Alumínium reklám testek, Acél tartószerkezet gyártás, Fóliagrafikák, Reklámberendezés tervezés, Neonreklám javítás, Reklám javítás, Feszített fóliás világító reklámok, plexi előlapos világító táblák, Intarziás reklámok, , Doboz betűk gyártása, Élvilágítók, Tetőreklámok, Portálreklámok, Építkezési táblák, Rejtett világítások, Dibond, Alukobond burkolatok, Utcabútorok  és mindezek javítása, karbantartása.

                                                                                 

   /Megbízható jó minőség, kedvező áron/ 


A vállalkozás története

Az előd, City Light Neon Kft. – t  Vidákovics László  1990. év elején, a korábbi Scan Sign Nenon Kft. tapasztalatokra és az azt megelőző vezetői és szakmai tapasztalatait felhasználva fiával, Attilával alapította, majd 2006. évben továbbfejlesztve korábbi vállalkozását, tevékenységét ami már a Zgr. LED & NEON Reklám Kft. keretei között folytatódott. Korábban, az általa létrehozott City Light Neon Kft. tevékenységével, illetve annak továbbfejlesztett, korszerűsített változatával áll a megrendelők rendelkezésére. A Cég szakmai irányítását továbbra is a szakmában ismert  Reklámipari műszaki szakértő végzi. Nevére több, a Magyar Szabadalmi Hivatalnál, új nevén “Szellemi Tulajdonok Nemzeti Hivatala” (rövidítve SzTNH)  bejegyzett szabadalom, valamint a Reklámiparban több Formatervezési mintaoltalommal védett reklámberendezés van jegyezve,  – többek között az ESMA által 1993. óta a mai napig is változtatás nélkül használt EUROLUX és a hagyományőrző PAJZS oszlopreklámok. Nemzetközi oltalom és védjegy alatt álló reklámtermékek birtokosa. A reklámipari szakmai ismereteit Svédországban tökéletesítette, ahol a hagyományos eljárások mellett megismerkedett az akkor újdonságnak számító HI FLEX neon technológiával. Magyarországra visszaérkezve szaktudását több vállalkozásban kamatoztatta, ilyenek voltak a Scan Sign neon, a City Light, ESMA és a ZGR LED & Neon Reklám Kft., valamint a Pajzs Reklám Kft., melyekben a reklámberendezés szerzője és kizárólagos hasznosítási jogtulajdonosa. A Cég 100% -ig magyar magántulajdonban van.

ZGR LED & Neon Reklám Kft. felelős az egyedi arculati elemekhez illeszkedő és formatervezett világító és nemvilágító reklámtestek, neonfeliratok, LED reklámtestek, információs rendszerek legyártásáért, helyszíni installálásáért, garanciális szolgáltatásokért és karbantartásokért.

Jellemzésünk:

Komplex szolgáltatás tervezéstől a helyszíni kivitelezésig!
Gyors, Pontos, Megbízható, Kedvező ár és értékarányok!

CÉLKITŰZÉSÜNK

Rövid idő alatt a piacvezető szerepet elnyerni a minőségi munkánkkal és a nagyfokú vevői megelégedéssel.

FILOZÓFIÁNK

          Hiszünk a reklám szükségességében.  Azok közé tartozunk, akik úgy vélik, a reklám ismertté teszi a terméket, a forgalmazót és a gyártót, a vásárlót pedig  fogyasztásra ösztönzi.

                                                                                                     ” Az üzlet egy 24 órás őrség.  Nincs mese:                                                                                    Minden pillanatban a legjobb formánkat kell hozni, egy kis lazítás, és az épp akkor érkező ügyfél ez alapján ítél meg bennünket”

/Wolf Gábor/Tel: +36 (1) 284 5199
Mobil: +36 (30) 490-86-40
Együttműködő mérnöki iroda: http://www.fm-epulettervezes.hu
Információk

Az ajánlat kérések feldolgozása 1-2 nap. Ha ennél gyorsabb információra van szüksége, kérem keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén. Felhívom figyelmét, hogy helyszíni felmérés, az egyedi reklámtestek tervezése (látványtervek készítése) és árkalkuláció készítése számlázásra kerül, amennyiben ezek után nem történik megállapodás, szerződés illetve érvényes megrendelés.

Árajánlat kérés esetén, amennyiben nincs konkrét elképzelés méretezett rajzzal, a helyszíni felmérést követően látványterv és gyártási tervet készítünk, melyre építeni tudjuk a korrekt árajánlatunkat. Ezzel segítjük megrendelőinket! Megrendelés esetén ennek díja a kedvezmény! Amennyiben a megrendelés nem jön létre, úgy a munka kiszámlázásra kerül! Helyszíni felmérés kiszállással Bp. területén belül: 6.500,- Ft + Áfa Látványterv, gyártási technológia elkészítése és annak megfelelő árkalkuláció készítése: 10.000,- + Áfa További, módosított látványtervek + 2.000,- Ft/db + Áfa

Minden termékünk ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt készítjük, és installáljuk. Az általunk készített és kihelyezett, ill. felszerelt berendezések szerkezeti elemeire, felületkezelésére 5 év teljes körű jótállást vállalunk, ami azonban nem vonatkozik a szándékos rongálásra, ill. természeti katasztrófa esetére. A nagyfeszültségű világító rendszeren kívül, az egyéb világítási megoldásokra (fénycső, halogén izzók, törpefeszültségű rendszerek, stb.) jótállást nem áll módunkban vállalni. A várható élettartam a világító elem gyártója által szolgáltatott adatokból becsülhető. Világító reklámberendezéseink M2530L127, DO228UO39 sz. tan. Szerint a CE jelölés feltüntetése megalapozott. Általunk gyártott elektromos reklámtestek érintésvédelmi és szerelési szabványossági mérési jegyzőkönyvvel rendelkeznek.